ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψε την τέφρα 19χρονου νεκρού και έμαθε την ποινή του- Έλεγε «I’m sorry» κλαίγοντας ο 33χρονος Κύπριος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψε την τέφρα 19χρονου νεκρού και έμαθε την ποινή του-  Έλεγε «I’m sorry» κλαίγοντας ο 33χρονος Κύπριος

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 33χρονου, ο οποίος παραδέχθηκε πως είχε κλέψει την τεφροδόχο του παιδιού ζεύγους Σουηδών τουριστών. Η 35χρονη φίλη του απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, που αφορούσαν κλοπή και κακόβουλη ζημιά.

 
Ο 33χρονος, ο οποίος εξέφρασε μεταμέλεια για την πράξη του, οδηγήθηκε την Τετάρτη 26/2 στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο διέταξε τη δεκάμηνη φυλάκιση του, για την υπόθεση, ενώ του επέβαλε άλλους πέντε μήνες φυλάκιση, ενεργοποιώντας ποινή με αναστολή οκτώ μηνών, που αφορούσε παλαιότερες υποθέσεις κλοπών.
 
Η 35χρονη φίλη του, που αν και τοποθετούσε τον εαυτό της στη σκηνή, αρνείτο εμπλοκή στην υπόθεση, απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΛΟΠΗ ΤΕΦΡΑΣ: Ομολόγησε ο 33χρονος- Έστειλε μήνυμα στη μητέρα του νεκρού 19χρονου
 
Η τεφροδόχος κλάπηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2019 από το αυτοκίνητο ενοικιάσεων του ζεύγους, που βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης εστιατορίου στην περιοχή Ακτή του Κυβερνήτη, με τον 33χρονο να παραδέχεται πως ήταν αυτός που έσπασε το τζάμι και άρπαξε τις τσάντες με τα προσωπικά αντικείμενα του ζεύγους.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την χαροκαμένη μάνα, ο δράστης της τηλεφώνησε την Κυριακή (29/12) το απόγευμα και κλαίγοντας της ζητούσε συγγνώμη. «I’ sorry, I’ sorry, I’ sorry, I’ sorry…» έλεγε επαναλαμβανόμενα στην κα Bednarz, κλαίγοντας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»: Τι γνωρίζουμε για τη συμφωνία για τη Γάζα - Τα θολά σημεία και τι ακολουθεί

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»: Τι γνωρίζουμε για τη συμφωνία για τη Γάζα - Τα θολά σημεία και τι ακολουθεί

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι το Ισραήλ και η Χαμάς συμφώνησαν στην πρώτη φάση του σχεδίου του, για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση Ισραηλινών ομήρων και Παλαιστινίων κρατουμένων. Ωστόσο, παρά την ανακοίνωση, οι ισραηλινές επιθέσεις συνεχίστηκαν στη Λωρίδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE