ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Πέθανε ο Χόσνι Μομπάρακ

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Πέθανε ο Χόσνι Μομπάρακ

Πέθανε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο του Καΐρου, όπου νοσηλευόταν, ο έκπτωτος Πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ.


Να σημειωθεί ότι ο ανατραπείς Πρόεδρος της Χώρας του Νείλου από το 2011, μετά από διακυβέρνηση 30 ετών, πραγματοποίησε χειρουργική επέμβαση στις 24 Ιανουαρίου, χωρίς να είχαν δοθεί τότε λεπτομέρειες για την επέμβαση που πραγματοποίησε. Έκτοτε παρέμεινε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Όλος ο αιγυπτιακός Τύπος αναφέρεται με έκτακτες ανταποκρίσεις του στο γεγονός του θανάτου του έκπτωτου Αιγυπτίου Προέδρου.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Κλεάνθους στο «T»: «Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε» - «Η ΔΗΠΑ έχει προοπτική και πεδίο δράσης»

Μαρίνος Κλεάνθους στο «T»: «Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε» - «Η ΔΗΠΑ έχει προοπτική και πεδίο δράσης»

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΠΑ Μαρίνος Κλεάνθους σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, αναλύει τα σημερινά δεδομένα στη ΔΗΠΑ, ένα χρόνο μετά τις ευρωεκλογές. Με αφορμή το Πολιτικό Συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου, ο Μαρίνος Κλεάνθους, δηλώνει πως η ΔΗΠΑ, έχει προοπτική και πεδίο δράσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE