Ο παίκτης της Ανόρθωσης που δεν... ησυχάζει!

Ο παίκτης της Ανόρθωσης που δεν... ησυχάζει!

Στο ματς με τον Απόλλωνα έκανε ένα λάθος και η ομάδα του το «πλήρωσε».

Στη συνέχεια έδωσε αρκετές μάχες στο γήπεδο, βοήθησε αμυντικά αλλά και επιθετικά και στο τέλος είδε την ομάδα του να κερδίζει.

Ο Ράζακ Νούχου κάνει πολύ σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και δικαιώνει την Ανόρθωση για την επιλογή της. Στα 23 του χρόνια, ο Γκανέζος πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, της Στρομγκόνστεν και του Απόλλωνα, είναι «διψασμένος» για μπάλα.

Δεν ησυχάζει λεπτό, ενώ μετά το νικηφόρο παιχνίδι στη Λεμεσό, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πολύ καλή εμφάνιση. Ένα «μηχανάκι» που τρέχει ακόμη και όταν ένα ματς ολοκληρωθεί!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.