Νότια Κορέα: 123 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 4 θάνατοι

Νότια Κορέα: 123 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 4 θάνατοι

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Νότια Κορέα ανέβηκε στα 556, με 123 νέα κρούσματα, ανακοίνωσε σήμερα το Κορεατικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών.

Τέσσερα άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας του ιού στη χώρα, πρόσθεσε η ανακοίνωση.

Περισσότερα από τα μισά κρούσματα σχετίζονται με μια χριστιανική αίρεση, την «Εκκλησία Σιντσεοντζί του Χριστού» στην νοτιοανατολική πόλη Ντεγκού. Την περασμένη εβδομάδα, μία 61χρονη γυναίκα, ως «Ασθενής 31», μέλος της αίρεσης η οποία αγνοούσε ότι είχε μολυνθεί από τον κορωνοϊό, μετέδωσε στους πιστούς της εκκλησίας την ασθένεια, σύμφωνα με το Κέντρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE