ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άγριο φονικό στο κέντρο της πόλης- Νεκρός νεαρός άντρας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άγριο φονικό στο κέντρο της πόλης- Νεκρός νεαρός άντρας

 Με αίμα θέλησε να λύσουν τις διαφορές τους  ομάδες αλλοδαπών με ένα πρόσωπο να χάνει τη ζωή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 05:30 όταν σημειώθηκε συμπλοκή στο κέντρο της παλιάς πόλης της Λευκωσίας (οδός Ρηγαίνης) με αποτέλεσμα νεαρός άντρας να τραυματιστεί θανάσιμα από μαχαιριές.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία με τα μέλη της Δύναμης να διενεργούν εξετάσεις γύρω από την άγρια δολοφονία αλλά και τον εντοπισμό των δραστών.

Στο σημείο αναμένεται και ιατροδικαστής για αυτοψία.

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE