Aπαρηγόρητος ο Σίσε

Aπαρηγόρητος ο Σίσε

Απαρηγόρητος ο Τζιμπριλ Σισε ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για τον τελικό που θα γίνει στον Παρκ Ντε Πρενς. Θυμίζουμε πως ο τελικός είναι ανάμεσα στην Παρί και την Μπαστιά και θα διεξαχθεί απόψε.

Ο Σισέ έμαθε σήμερα το πρωί πως δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το μεγάλο αυτό ματς στο «Σταντ ντε Φρανς» και στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για αυτήν την απόφαση.

«Δεν είμαι στην αποστολή για τον τελικό. Είναι μια απόφαση που στενοχωρεί εμένα και την οικογένειά μου. Ας κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για τους Κορσικανούς», ήταν το μήνυμα του Σισέ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού περίμενε πως και πως αυτόν τον τελικό καθώς έχει δηλώσει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το καλοκαίρι.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.