Αλλάζει η φιλοσοφία της διοίκησης στην Μεγάλη Κυρία

Αλλάζει η φιλοσοφία της διοίκησης στην Μεγάλη Κυρία

Η Ανόρθωση στην νέα χρονιά ξέρει πως θα πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα για το πρότζεκτ που έχει εκπονήσει η διοίκηση της Μεγάλης Κυρίας.

 

Η διοίκηση της Ανόρθωσης την τρέχουσα περίοδο τα είχε καταφέρει αρκετά καλά και μάλιστα σε βαθμό σχεδόν απόλυτο με τον τεχνικό διευθυντή αλλα και τον προπονητή να καταφέρνουν να διαχειριστούν καλά το έμψυχο υλικό που είχαν στην διάθεση τους.

Αυτή την χρονιά όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αφού η φιλοσοφία θα είναι διαφορετική αλλα και πάνω από όλα γιατί και ο προπονητής το θέλει αλλα και ο τεχνικός διευθυντής . Ο λόγος είναι απλός , πολλές φορές το υλικό της ομάδας δεν ήταν αρκετό από τους συνεχομένους τραυματισμούς αλλα και τα προβλήματα με τις κάρτες.

Η φιλοσοφία της διοίκησης την οποία έχει αποδεχθεί και η τεχνική ηγεσία αλλα και η τεχνικός διευθυντής άλλωστε και αυτοί έχουν μεγάλη ευθύνη στην λήψη της σχετικής απόφασης. Για παράδειγμα αν ένας ποδοσφαιριστής θέλει 300 χιλιάδες μισθό για τον χρόνο η διοίκηση έχει εισηγηθεί στην τεχνική ηγεσία να φέρει 3 παίκτες με 100 χιλιάδες και όχι έναν με 300 χιλιάδες. Αυτό είναι η νέα φιλοσοφία της διοίκησης για την νέα χρονιά.   

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE