ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Νέο θανατηφόρο τροχαίο- «Έσβησε» στην άσφαλτο ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Νέο θανατηφόρο τροχαίο- «Έσβησε» στην άσφαλτο ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη σήμερα το πρωίτου Σαββάτου 22/2 στην επαρχία Λευκωσίας, έχασε τη ζωή του ο 67χρονος Χαράλαμπος Χαραλάμπους, από τον Αναλυόντα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8π.μ. σήμερα, ενώ ο 67χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον δρόμο Αναλυόντα – Μαθιάτη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε στηθαίο γεφυριού και στη συνέχεια να ανατραπεί.

Ο 67χρονος, ο οποίος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την νεκροτομή στη σορό του άτυχου Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE