ΠΑΦΟΣ: Σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλέτας με αυτοκίνητο- Υπάρχουν σοβαρά τραυματίες

ΠΑΦΟΣ: Σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλέτας με αυτοκίνητο- Υπάρχουν σοβαρά τραυματίες

Δύο πρόσωπα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τραυματίστηκαν σοβαρά σε νέο τροχαίο, που σύμφωνα με την Αστυνομία, συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 22/2 στην περιοχή της κοινότητας της Αγίας Βαρβάρας στην Επαρχία Πάφου.


Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι στη μοτοσικλέτα, που είναι μεγάλου κυβισμού επέβαιναν δύο πρόσωπα, άντρας και γυναίκα. Η πορεία της μοτοσικλέτας στην οποία επέβαιναν φέρεται να ανακόπηκε από διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να πέσουν στο έδαφος και να τραυματιστούν.

Τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου υποβλήθηκαν  σε σειρά εξετάσεων.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο άντρας υπέστη κάταγμα λεκάνης, ενώ η γυναίκα τραυματίστηκε σε διάφορα μέρη του σώματος της.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο ένας εκ των δυο επιβαινόντων εισήχθη στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του ΓΝ Πάφου και το δεύτερο πρόσωπο στο χειρουργικό θάλαμο.

Τα αίτια του τροχαίου με τραυματίες τους δύο Βρετανούς, μόνιμους κατοίκους Κύπρου. διερευνά η Τροχαία Πάφου.

 

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Ώρα μηδέν» για το Κυπριακό: «Θα αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα» - Αναχώρησε από Κύπρο ο ΠτΔ  για τη Διάσκεψη στη Γενεύη

«Ώρα μηδέν» για το Κυπριακό: «Θα αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα» - Αναχώρησε από Κύπρο ο ΠτΔ για τη Διάσκεψη στη Γενεύη

Αναχώρησε το απόγευμα της Κυριακής, η πτήση που μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, και την ελληνοκυπριακή αντιπροσωπεία στη Γενεύη, όπου θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου η άτυπη διάσκεψη για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE