ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Κάτσε τη ΜΠΑΛΑ κάτω ΣΕΝΙΟΡ Όλμο…

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Κάτσε τη ΜΠΑΛΑ κάτω ΣΕΝΙΟΡ Όλμο…

Από την περασμένη Δευτέρα, εδώ στη στήλη, είχαμε καλέσει τους Ισπανούς που αποφάσισαν να μας χαλάσουν τη ζαχαρένια μας εδώ στη Βραχονησίδα, να πάψουν να ασχολούνται μαζί μας (ΕΔΩ). 

Διαπιστώνω πάντως, ότι ο συνάδελφος Χοσέ Μαρία Όλμο, είναι πολύ – πολύ «προκλητικός», αφού δεν κάθεται ήσυχος…

Συνεχίζει να μας ενοχλεί, αφού έφτασε στο σημείο να δώσει συνέντευξη στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), υποστηρίζοντας ότι το «πρόβλημα με τα στημένα στην Κύπρο, είναι πολύ χειρότερα απ’ ότι περίμενα».

Senior Όλμο, σε παρακαλώ παρά πολύ, «άφησε μας ήσυχους» ή να σου το πω διαφορετικά «κάτσε τη μπάλα κάτω».

Υπάρχουν τόσα πολλά σημεία του (ποδοσφαιρικού) πλανήτη που υπάρχουν φαινόμενα διαφθοράς, με την «κουκκίδα» της Μεσογείου, βρήκες κι εσύ να καταπιαστείς;

Σε παρακαλώ επίσης, να μην αμφισβητείς την ικανότητα και την προσήλωση των Κυπριακών αρχών, να βρουν και να στείλουν όλους τους ενόχους ενώπιον του Δικαστηρίου.

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

Ενώπιον των μελών του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ το οποίο συνεδριάζει στις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης, τίθενται οι εισηγήσεις που έχουν καταθέσει μέλη του κόμματος για αλλαγές στο καταστατικό. Ως γνωστό, το καταστατικό συνέδριο του ΔΗΣΥ θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου. Τα μέλη του κόμματος είχαν την δυνατότητα να αποστείλουν τις εισηγήσεις τους, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE