ΛΕΜΕΣΟΣ-ΣΥΛΛΗΨΗ : Καρφώθηκαν μόνοι τους - Με το που είδαν αστυνομικό όχημα ξεκίνησαν το τρέξιμο

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΣΥΛΛΗΨΗ : Καρφώθηκαν μόνοι τους - Με το που είδαν αστυνομικό όχημα ξεκίνησαν το τρέξιμο

Μια περιπολία της αστυνομίας, ένα υποπτό αυτοκίνητο ήταν αρκετό για να φτάσουν στην σύλληψη ενός 44χρόνου για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων.

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής (21/2), για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 44χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.10π.μ., μέλη της Αστυνομίας που διενεργούσαν μηχανοκίνητη περιπολία, στη Λεμεσό, εντόπισαν σε δρόμο της πόλης, ένα αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα. Μόλις ο οδηγός του οχήματος αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας, προσπάθησε να φύγει από την περιοχή, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Οι Αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα και κατάφεραν να το ανακόψουν. Αμέσως μετά την ανακοπή, τρία πρόσωπα, που επέβαιναν του οχήματος, προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν και κατάφεραν να ανακόψουν τον ένα από αυτούς. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 44χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος φέρεται να ήταν ο οδηγός του οχήματος.

Από έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Ο 44χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE