Πέρα του ΑΠΟΕΛ παίρνει χρήμα από τη μεταγραφή Πιέρου ακόμη μία Κυπριακή ομάδα – Το ακριβές ποσοστό που θα πάρει

Πέρα του ΑΠΟΕΛ παίρνει χρήμα από τη μεταγραφή Πιέρου ακόμη μία Κυπριακή ομάδα – Το ακριβές ποσοστό που θα πάρει

Στην Αστάνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής Κύπριος επιθετικός, Πιέρος Σωτηρίου.

Αναλόγως με το ποσό που θα κοστίσει η μεταγραφή, το χρήμα που θα πάρει η Κοπεγχάγη, ποσοστό αυτού θα πάει στις δύο Κυπριακές ομάδες όπου αγωνίστηκε ο Πιέρος Σωτηρίου.

ΑΠΟΕΛ κα Ολυμπιακός θα βάλουν στο ταμείο τους ένα σεβαστό ποσό από τη μεταγραφή Πιέρου Σωτηρίου από την Κοπεγχάγη στην Αστάνα.

Οι «μαυροπράσινοι» είχαν πάρει ένα καλό ποσό και όταν ο Πιέρος Σωτηρίου είχε πάρει μεταγραφή από τον ΑΠΟΕΛ στην Κοπεγχάγη, έτσι και τώρα.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που λάβαμε, ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφή Πιέρου Σωτηρίου από την Κοπεγχάγη στην Αστάνα θα πάρει ένα ποσοστό της τάξεως 3,6%,
solidarity fee, όπως λέγεται χαρακτηριστικά…

Διαβάστε επίσης: 

Δεν άντεξε ο Πιέρος και δάκρυσε στο «αντίο» του – Ετοιμάζει βαλίτσες για Καζακστάν! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE