Tο ΣΚΕΠΤΙΚΟ του Μπέργκ, μας… φατσάρει λίγο ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΟ

Tο ΣΚΕΠΤΙΚΟ του Μπέργκ, μας… φατσάρει λίγο ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΟ

Στο σημείο που βρισκόμουν στην Δυτική Κερκίδα, έβλεπα μερικούς οπαδούς της Ομόνοιας, να κάνουν τη γνωστή… κίνηση (ελπίζοντας ότι θα τους δει ο Μπεργκ στην απέναντι πλευρά), ότι η ομάδα τους χρειαζόταν αλλαγή. 

Μόνο που ο Νορβηγός τεχνικός, επέλεξε να τελειώσει το ματς με την ΑΕΛ, με τους ένδεκα παίχτες που ξεκίνησαν.

Συνηθίσαμε να κάνει μια ή δυο αλλαγές, αλλά να μην κάμει ούτε και μία, σε παιχνίδι που καιγόταν η ομάδα του να το κερδίσει, δεν το περιμέναμε.

Ο άνθρωπος η αλήθεια δεν κρύβεται, εξήγησε το σκεπτικό του (ΕΔΩ), δεν το εισπράττουμε τοις μετρητοίς.

Πιο απλά δεν μας πείθει, ότι έπραξε το σωστό.

Αυτός ο τατάς, αυτός και ο παπάς. Όμως, θεωρούμε ότι μια ομάδα που χρειάζεται ντε και καλά να νικήσει, όταν βάλει μέσα παίχτες, με φρέσκα πόδια και φρέσκο μυαλό, είναι περισσότερες οι πιθανότητες να πετύχει το σκοπό της.

Ένα άλλο συμπέρασμα που προκύπτει,  σε σχέση με τη φιλοσοφία του Μπεργκ στους 6-7 μήνες βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της Ομόνοιας, είναι ότι δεν πιστεύει στις «χρυσές αλλαγές»!

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE