ΑΠΟΠΕΙΡΑ - ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Κατέληξαν σε συγκεκριμένο άτομο - «Δεν φαίνεται το πρόσωπο του δράστη από video»

ΑΠΟΠΕΙΡΑ - ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Κατέληξαν σε συγκεκριμένο άτομο - «Δεν φαίνεται το πρόσωπο του δράστη από video»

Μία συγκεκριμένη κατεύθυνση διερευνά η Αστυνομία, σχετικά με την απόπειρα φόνου που διεξάχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 16/02 στην Αγία Νάπα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων προσώπων.

Επιμέλεια: Ανδρέας Πογιατζή

Σύμφωνα με πληροφορία που εξασφάλισε ToThemaOnline, η Αστυνομία διερευνά κάθε ενδεχόμενο της υπόθεσης, ωστόσο υπάρχει μια κατεύθυνση η οποία οδηγεί σε συγκεκριμένο πρόσωπο.

Σε ερώτηση αν αυτό το πρόσωπο, εντοπίστηκε μέσω βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, η ίδια πηγή διέψευσε αυτή την πληροφορία και είπε πως η Αστυνομία βρίσκεται στα χνάρια του δράστη μέσω καταθέσεων οι οποίες σχηματίζουν την εικόνα του.

Όσο αφορά το στάδιο των καταθέσεων, η Αστυνομία λαμβάνει πληροφορίες και από αυτόπτες μάρτυρες, πέραν των προσώπων που κλήθηκαν να καταθέσουν και ο αριθμός των στοιχείων που λήφθηκαν από την αρχή της υπόθεσης είναι πολύ μεγάλος.

Στα επόμενα 24ωρα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει η εικόνα της υπόθεσης και να εξακριβωθεί η ταυτότητα του δράστη.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών έχει εισέλθει το ΑΚΕΛ, με το κόμμα της Αριστεράς να αναζητεί πολιτική ανάκαμψη και μεγαλύτερη κοινωνική απήχηση, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE