ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Τα νεότερα για την κατάσταση των τραυματιών - Γιατί η 26χρονη μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λευκωσίας

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Τα νεότερα για την κατάσταση των τραυματιών - Γιατί η 26χρονη μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λευκωσίας

Σοβαρή αλλά εκτός κίνδυνου είναι η κατάσταση των τραυματισμένων προσώπων, από την απόπειρα δολοφονίας που διενεργήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 16/02 στην Αγία Νάπα.

Του Ανδρέα Πογιατζή

Πρόκειται για τρεις άντρες, δυο 38χρονους και έναν 32χρονο, καθώς και για μια 26χρονη κοπέλα. Σοβαρότερα τραύματα φέρει η 26χρονη Ελλαδίτισσα, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω νοσηλεία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέα Κωνσταντίου, ο οποίος μίλησε στο ThemaOnline γύρω στις 17:00, η 26χρονη φέρει τραύματα στο πόδι, τα οποία κρίνονται ως σοβαρά εξ ου και η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι δεν έχει άμεσο κίνδυνο η ζωή της.

Υπενθυμίζουμε πως  οι τραυματίες δεν είχαν καμία σχέση με τον επιχειρηματία που φέρετι να ήταν στόχος της επίθεσης.

Ο στόχος της μαφιόζικης και δολοφονικής επίθεσης που έγινε ήταν γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας, ο οποίος 20 λεπτά πριν αρχίσει ο δράστης να πυροβολεί αδιακρίτως, αποχώρησε από το σημείο.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας που είναι ιδιοκτήτης νυκτερινών κέντρων στην περιοχή θα κληθεί για κατάθεση από μέλη της αστυνομικής δύναμης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων εναντίον του 55χρονου φερόμενου δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον 41χρονου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE