ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Επιχειρηματίας από την Αμμόχωστο ήταν ο στόχος

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ – ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Επιχειρηματίας από την Αμμόχωστο ήταν ο στόχος

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε σε καφεστιατόριο στην Αγία Νάπα τα ξημερώματα της Κυριακής (16/02).

Όπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες από την Αστυνομία εντοπίστηκε όπλο στην σκηνή όπου έγινε η απόπειρα και η Αστυνομία εξετάζει κατά πόσον ανήκει στον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο στοχός της απόπειρας είναι επιχειρηματίας από την Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου ο οποίος αποχώρησε από το καφεστιατόριο περίποου μισή ώρα πριν την απόπειρα.

Όσον αφορά τους τέσσερις τραυματίες ήταν παρέα φύλων και δεν φαίνεται να έχουν ανάμιξη μέχρι στιγμής.

Να αναφέρουμε επίσης ότι η 26χρονη κοπέλα μετά από επέμβαση που της έγινε στο Γ.Ν Αμμοχώστου μεταφέρθηκε στο Γ.Ν Λευκωσίας μετά από σφαίρα που βρέθηκε στο σώμα της και σοβαρό τραυματισμό στο πόδι.

Να θυμίσουμε ότι γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα της Κυριακής (16/02), ο δράστης της απόπειρας φόνου, φέροντας κουκούλα, πέρασε πεζός έξω από καφεστιατόριο στην Αγία Νάπα και άρχισε να πυροβολεί.

Από τους τέσσερις τραυματίες οι τρεις είναι Ελληνοκύπριοι άνδρες, οι δύο ηλικίας 38 χρόνων και ο τρίτος ηλικίας 32 χρόνων και 26χρονη γυναίκα από την Ελλάδα μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Φωτογραφία αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE