ΛΑΡΝΑΚΑ: Δύο πτήσεις προσγειώθηκαν έκτακτα στο αεροδρόμιο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δύο πτήσεις προσγειώθηκαν έκτακτα στο αεροδρόμιο

Δύο πτήσεις προσγειώθηκαν έκτακτα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, το Σάββατο 15/02 τα ξημερώματα.

Πρόκειται για μια πτήση της British Airways με 201 επιβάτες οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο της Λάρνακας, μέχρι να διευθετηθεί η επιστροφή τους. Η πτήση ήταν από το Λονδίνο και είχε προορισμό το Κάιρο.

Η δεύτερη ήταν πτήση της Alitalia, η οποία ξεκίνησε από την Ρώμη με προορισμό το Κάιρο. Οι επιβάτες δεν παρέμειναν στην Κύπρο και το αεροπλάνο τους επέστρεψε πίσω στη Ρώμη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αιτία των προσγειώσεων ήταν οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE