ΚΥΠΡΟΣ:Ρώσσοι χούλιγκαν έκαναν επεισόδια στα Κούκλια – Κτυπήθηκε ανυποψίαστη κοπέλα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ:Ρώσσοι χούλιγκαν έκαναν επεισόδια στα Κούκλια – Κτυπήθηκε ανυποψίαστη κοπέλα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

 Σοβαρά επεισόδια με Ρώσους χούλιγκαν εκτυλίχθηκαν στο Κοινοτικό στάδιο των Κουκλιών το βράδυ της Παρασκευής (14/2).

Κατά την διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Fakel και Ural-2 για το κύπελλο FNL, περίπου 20-30 κουκουλοφόροι χούλιγκαν εισέβαλαν στις κερκίδες, κτύπησαν ανυποψίαστους φιλάθλους και αφού άρπαξαν τα πανό τράπηκαν σε φυγή. Όπως αναφέρουν ρωσικά δημοσιεύματα οι κουκουλοφόροι ήταν οπαδοί της Shinnik.

Μάλιστα ήδη κυκλοφορεί και βίντεο με την φυγή των χούλιγκαν από το κοινοτικό στάδιο Κουκλιών. Παράλληλα στις φωτογραφίες φαίνεται ένας από τους χούλιγκαν να ετοιμάζεται να κτυπήσει ανυποψίαστη κοπέλα!

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE