ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΟΣ Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ: Δύο ένοχοι για τον χαμό του 18χρονου σε πισίνα στην Αγία Νάπα

ΘΑΝΑΤΟΣ Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ: Δύο ένοχοι για τον χαμό του 18χρονου σε πισίνα στην Αγία Νάπα

Ο πνιγμός του 18χρονου Σαββάκη Αλεξάνδρου οφειλόταν σε λανθασμένες ενέργειες και παραλείψεις.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου έκρινε σήμερα ένοχους, μετά από ακροαματική διαδικασία, τρία φυσικά άτομα, ηλικίας 63 και 33 χρόνων κατά τον επίδικο χρόνο και ένα Νομικό πρόσωπο, που κατηγορούνταν ότι σε πισίνα ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα τον Αύγουστο του 2014, λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης που δεν ανάγεται σε υπαίτια αμέλεια και χωρίς πρόθεση, επέφεραν τον θάνατο στον Σαββάκη Αλεξάνδρου Γεωργίου,  18 ετών τέως από Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο θάνατος του 18χρονου, που βρισκόταν στην Αγία Νάπα για διακοπές, προκλήθηκε σε πισίνα τουριστικού καταλύματος που διέμενε, το πρωί της 18ης Αυγούστου 2014. Κοντά στην πισίνα λειτουργούσε μπαρ και η όλη επιχείρηση διαχειριζόταν από την κατηγορούμενη εταιρεία, η οποία είχε διευθυντές, δύο φυσικά πρόσωπα, δηλαδή τους δύο κατηγορούμενους.

Ο 18χρονος είχε εντοπιστεί το πρωί αναίσθητος στον πυθμένα της πισίνας από άλλους λουόμενους. Από τη νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού του διαπιστώθηκε ότι «ο θάνατος του προήλθε από πνιγμό εντός γλυκού ύδατος» και σ` αυτό συνέτεινε το γεγονός ότι «είχε προηγουμένως καταναλώσει ποσότητα αλκοόλης, κάτι το οποίο κατέστησε τον θάνατό του σιωπηλό και ανεπαίσθητο στους άλλους που βρίσκονταν στον χώρο».
 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης στον χώρο υπήρχαν πινακίδες που τόνιζαν την επικινδυνότητα της χρήσης της πισίνας για άτομα που είχαν καταναλώσει προηγουμένως αλκοόλ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top