ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πίσω από το κελί για έξι μέρες o «απατεώνας» Αστυνομικός και ένας Άραβας- Τους έβγαζε από την χώρα έναντι αμοιβής

Πίσω από το κελί για έξι μέρες o «απατεώνας» Αστυνομικός και ένας Άραβας- Τους έβγαζε από την χώρα έναντι αμοιβής

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον ενός αστυνομικού και ακόμη ενός προσώπου αραβικής καταγωγής για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πλαστοπροσωπίας, δεκασμού δημόσιου λειτουργού, κατάχρηση εξουσίας και παραμέληση υπηρεσιακού καθήκοντος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μετά από πληροφορία που δόθηκε χθες στο αεροδρόμιο Πάφου, ότι επιβάτης είχε περάσει από διαβατηριακό έλεγχο με ρουμάνικο διαβατήριο, χωρίς να γνωρίζει τη ρουμάνικη γλώσσα. Το εν λόγω πρόσωπο εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στο γραφείο αναχωρήσεων για περαιτέρω εξετάσεις.

Το πρόσωπο αυτό, διαπιστώθηκε ότι δεν είναι ρουμάνικης καταγωγής, ενώ ανακρινόμενο ανέφερε ότι δύο πρόσωπα, αφού τους πλήρωσε το χρηματικό ποσό των 6.500 ευρώ, τον μετέφεραν στο αεροδρόμιο Πάφου και του έδωσαν το ρουμάνικο δελτίο ταυτότητας και την κάρτα επιβίβασης, ενώ του υπέδειξαν συγκεκριμένο σημείο από το οποίο να περάσει για διαβατηριακό έλεγχο.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα εκ των οποίων ο ένας αστυνομικός , ενώ αναμένεται η σύλληψη ακόμα δύο προσώπων.

Το ένα πρόσωπο που συνελήφθηκε πρόκειται για αστυνομικό που υπηρετεί στην Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης στο αεροδρόμιο Πάφου.

Συγκεκριμένα ο αστυνομικός που ήταν επιφορτισμένος με τον έλεγχο διαβατηρίων εξερχόμενων προσώπων από το Διεθνές Αερολιμένα Πάφου φαίνεται να επέτρεψε σε αλλοδαπό αραβικής καταγωγής να αναχωρήσει από την Κύπρο ενώ είχε στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη τόσο ο αλλοδαπός όσο και ο 43χρονος Ελληνοκύπριος ο οποίος φέρεται να βοηθούσε αλλοδαπούς να εξασφαλίζουν πλαστά έγγραφα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top