ΑΠΟΕΛ: Αύριο το φιλικό με την Δόξα

ΑΠΟΕΛ: Αύριο το φιλικό με την Δόξα

Σε εγρήγορση θέλει να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του ο Τόρστεν Φινκ.

Στον ΑΠΟΕΛ έχουν διευθετήσει φιλικό παιχνίδι με την Δόξα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, η ώρα 15:00 στο Μακάρειο στάδιο.

Η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ και τα ταμεία θα ανοίξουν στις 14:00.

Είναι μια ευκαιρία για τον Γερμανό κόουτς να δει κάποια πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του, αλλά και την ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών. Ο Φινκ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν πήραν ευκαιρίες σε αρκετά παιχνίδια.  

Η χθεσινή νίκη επί της Ομόνοιας σκόρπισε χαμόγελα στον ΑΠΟΕΛ αλλά στην ομάδα κρατούν χαμηλούς τόνους και συνεχίζουν συγκεντρωμένοι την σκληρή δουλειά. Άλλωστε το ζητούμενο, είναι η ομάδα να έχει διάρκεια στην απόδοση της. Αυτό είναι που χρειάζεται ο ΑΠΟΕΛ για να υλοποιήσει τους φετινούς του στόχους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν, η πολιτική σκηνή ζωντανεύει και τα κόμματα επιχειρούν να επανασυστηθούν στην κοινωνία, μέσα στο πλαίσιο ενός δημόσιου διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE