Ν.Παπαδόπουλος: Η αντιμετώπιση Ακιντζί απόδειξη ότι η Τουρκία δεν πρέπει να έχει κανένα ρόλο μετά τη λύση

Ν.Παπαδόπουλος: Η αντιμετώπιση Ακιντζί απόδειξη ότι η Τουρκία δεν πρέπει να έχει κανένα ρόλο μετά τη λύση

«Η Τουρκία προφανώς θέλει να ελέγχει την Κύπρο πολιτικά, οικονομικά, στρατιωτικά»., δήλωσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

 

Η αντιμετώπιση του Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, από την Τουρκία είναι απόδειξη ότι η Τουρκία, μετά τη λύση του Κυπριακού, δεν πρέπει να έχει καμιά απολύτως ανάμειξη στα της Κύπρου, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.
 
«Η Τουρκία προφανώς θέλει να ελέγχει την Κύπρο πολιτικά, οικονομικά, στρατιωτικά. Όταν συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο η Τουρκία στον κ. Ακιντζί, ο οποιοσδήποτε από μας μπορεί να συνειδητοποιήσει και να αντιληφθεί τι πρόκειται να μας κάνει εμάς η Τουρκία, που μας θεωρεί δυνητικά επικίνδυνους ή και εχθρούς της», ανέφερε.
 
Πρόσθεσε ότι αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που το ΔΗΚΟ δεν πρόκειται να αποδεχθεί την οποιαδήποτε λύση του Κυπριακού, που θα επιτρέπει στην Τουρκία να διατηρεί οποιονδήποτε ρόλο στα εσωτερικά της Κύπρου, είτε σε πολιτικό, είτε σε οικονομικό, είτε σε στρατιωτικό επίπεδο.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE