Ν.Παπαδόπουλος: Η αντιμετώπιση Ακιντζί απόδειξη ότι η Τουρκία δεν πρέπει να έχει κανένα ρόλο μετά τη λύση

Ν.Παπαδόπουλος: Η αντιμετώπιση Ακιντζί απόδειξη ότι η Τουρκία δεν πρέπει να έχει κανένα ρόλο μετά τη λύση

«Η Τουρκία προφανώς θέλει να ελέγχει την Κύπρο πολιτικά, οικονομικά, στρατιωτικά»., δήλωσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

 

Η αντιμετώπιση του Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, από την Τουρκία είναι απόδειξη ότι η Τουρκία, μετά τη λύση του Κυπριακού, δεν πρέπει να έχει καμιά απολύτως ανάμειξη στα της Κύπρου, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος.
 
«Η Τουρκία προφανώς θέλει να ελέγχει την Κύπρο πολιτικά, οικονομικά, στρατιωτικά. Όταν συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο η Τουρκία στον κ. Ακιντζί, ο οποιοσδήποτε από μας μπορεί να συνειδητοποιήσει και να αντιληφθεί τι πρόκειται να μας κάνει εμάς η Τουρκία, που μας θεωρεί δυνητικά επικίνδυνους ή και εχθρούς της», ανέφερε.
 
Πρόσθεσε ότι αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που το ΔΗΚΟ δεν πρόκειται να αποδεχθεί την οποιαδήποτε λύση του Κυπριακού, που θα επιτρέπει στην Τουρκία να διατηρεί οποιονδήποτε ρόλο στα εσωτερικά της Κύπρου, είτε σε πολιτικό, είτε σε οικονομικό, είτε σε στρατιωτικό επίπεδο.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE