Θέλει ΠΑΙΚΤΑΡΑ της Λίβερπουλ και… καταθέτει 89 εκατομμύρια ευρώ!

Θέλει ΠΑΙΚΤΑΡΑ της Λίβερπουλ και… καταθέτει 89 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ, η Μπάγερν Μονάχου θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Ρομπέρτο Φιρμίνο και ετοιμάζεται να καταθέσει… αστρονομική πρόταση για να τα καταφέρει!

Σενάρια για Φιρμίνο και Μπάγερν!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών Μέσων, οι Βαυαροί θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον επιθετικό της Λίβερπουλ και θα κάνουν τα πάντα για να το καταφέρουν.

Μάλιστα, η πρόταση που αναμένεται να κάνει η Μπάγερν για τον Βραζιλιάνο φορ είναι 75 εκατ. λίρες, ποσό που μεταφράζεται σε 88,5 εκατ. ευρώ! Λέγεται, επίσης, πως οι «reds» έχουν στο στόχαστρο τους τον Τίμο Βέρνερ της Λειψίας, σε περίπτωση που αποχωρήσει φυσικά ο Φιρμίνο.

Κάποια άλλα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου συνδέουν τους Βαυαρούς με την περίπτωση ενός ακόμη επιθετικού από την Premier League. Του Λιρόι Σανέ, ο οποίος θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι!

Πηγή: to10.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE