Ετοιμάζει αποσκευές κι έρχεται ο «Ούζου»!

Ετοιμάζει αποσκευές κι έρχεται ο «Ούζου»!

Ο κύβος ερρίφθη!

Η διοίκηση Πετρίδη αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα αλλαγή προπονητή και ο εκλεκτός είναι ένας παλιός γνώριμος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί αρκετές φορές στο παρελθόν για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ως φήμη, μόνο που δεν πήρε ποτέ σάρκα και οστά.

Αυτή τη φορά φαίνεται πως… ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την επιστροφή του Ελλαδίτη τεχνικού στην ομάδα της Λευκωσίας, με στόχο να αλλάξει άρδην την αγωνιστική της εικόνα και να την οδηγήσει στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Ουζουνίδης ετοιμάζει τις βαλίτσες του και αναμένεται στην Κύπρο την Τρίτη (11/02) για τις τελικές επαφές με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, προκειμένου να επικυρωθεί το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE