ΠΑΦΟΣ: Θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους με αίμα- Στο Νοσοκομείο τραυματίας μετά από καυγά έξω από κατάστημα

ΠΑΦΟΣ: Θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους με αίμα- Στο Νοσοκομείο τραυματίας μετά από καυγά έξω από κατάστημα

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία Πάφου μετά από πληροφόρηση για πρόκληση καυγά λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα ανάμεσα σε ομάδες αλλοδαπών στην Γεροσκήπου. Αποτέλεσμα του καυγά είναι ο τραυματισμός ενός προσώπου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο καυγάς μεταξύ προσώπων που κατάγονται από την Βουλγαρία, εκδηλώθηκε έξω από κατάστημα , απέναντι από την Πλατεία Γεροσκήπου ενώ επεκτάθηκε και σε παρακείμενους χώρους.

Στην σκηνή εκτός από τα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου συγκεντρώθηκε και πλήθος κόσμου σε μια προσπάθεια να κατευνάσουν τα πνεύματα. 

Από την συμπλοκή τραυματίστηκε ένα πρόσωπο το οποίο οδηγήθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου για κατάθεση προκειμένου να διαφανεί από ποιους κτυπήθηκε.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE