ΚΥΠΡΟΣ: Κατέληξε στα μπουντρούμια του Αττίλα μέσω Αστρομερίτη- «Δεν έχω δουλειά ούτε λεφτά» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κατέληξε στα μπουντρούμια του Αττίλα μέσω Αστρομερίτη- «Δεν έχω δουλειά ούτε λεφτά» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην Κύπρο για μια καλύτερη ζωή φαίνεται πως ήρθε αλλοδαπός από την Ασία, ωστόσο κατέληξε με χειροπέδες, στα «μπουντρούμια»  του Αττίλα.

Ο λόγος για άντρα από τον Πακιστάν, ο οποίος έφθασε με πλοίο στο λιμάνι της Κερύνειας και πέρασε παράνομα τα σύνορα της κατεχόμενης πατρίδας μας και πέρασε στα εδάφη που ελέγχει η Κυπριακή Δημοκρατία.

Το περιστατικό αυτό σημειώθηκε στις 20 Ιανουαρίου και 19 μέρες μετά, στις 8 Φεβρουαρίου, ο Πακιστανός Mostafa Pireh Zadi, επιχείρησε να περάσει ξανά στα κατεχόμενα όταν έγινε αντιληπτός από στρατιώτες του ψευδοκράτους όπου συνελήφθη και παραδόθηκε στην λεγόμενη 'αστυνομία'.

Την Κυριακή 9/2 οδηγήθηκε ενώπιον λεγόμενου «δικαστηρίου» όπου ομολόγησε ότι στις 20 Ιανουαρίου πέρασε παράνομα τα σύνορα μαζί με φίλο του με σκοπό να βρει δουλειά στην ελεύθερη Κύπρο, κάτι όμως που δεν έγινε κατορθωτό.

Ενώπιον ψευδοδικαστηρίου απολογήθηκε για την πράξη του τονίζοντας: «Δεν έχω δουλειά, ούτε λεφτά», με την «έδρα» να διατάζει την κράτησή του για περίοδο τριών ημερών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE