ΚΥΠΡΟΣ: Κατέληξε στα μπουντρούμια του Αττίλα μέσω Αστρομερίτη- «Δεν έχω δουλειά ούτε λεφτά» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κατέληξε στα μπουντρούμια του Αττίλα μέσω Αστρομερίτη- «Δεν έχω δουλειά ούτε λεφτά» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην Κύπρο για μια καλύτερη ζωή φαίνεται πως ήρθε αλλοδαπός από την Ασία, ωστόσο κατέληξε με χειροπέδες, στα «μπουντρούμια»  του Αττίλα.

Ο λόγος για άντρα από τον Πακιστάν, ο οποίος έφθασε με πλοίο στο λιμάνι της Κερύνειας και πέρασε παράνομα τα σύνορα της κατεχόμενης πατρίδας μας και πέρασε στα εδάφη που ελέγχει η Κυπριακή Δημοκρατία.

Το περιστατικό αυτό σημειώθηκε στις 20 Ιανουαρίου και 19 μέρες μετά, στις 8 Φεβρουαρίου, ο Πακιστανός Mostafa Pireh Zadi, επιχείρησε να περάσει ξανά στα κατεχόμενα όταν έγινε αντιληπτός από στρατιώτες του ψευδοκράτους όπου συνελήφθη και παραδόθηκε στην λεγόμενη 'αστυνομία'.

Την Κυριακή 9/2 οδηγήθηκε ενώπιον λεγόμενου «δικαστηρίου» όπου ομολόγησε ότι στις 20 Ιανουαρίου πέρασε παράνομα τα σύνορα μαζί με φίλο του με σκοπό να βρει δουλειά στην ελεύθερη Κύπρο, κάτι όμως που δεν έγινε κατορθωτό.

Ενώπιον ψευδοδικαστηρίου απολογήθηκε για την πράξη του τονίζοντας: «Δεν έχω δουλειά, ούτε λεφτά», με την «έδρα» να διατάζει την κράτησή του για περίοδο τριών ημερών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.

BEST OF TOTHEMAONLINE