ΚΥΠΡΟΣ: Παίκτης του στοιχήματος «μίλησε με τον Θεό» και πληρώθηκε «χοντρά»- Δείτε το κουπόνι του

ΚΥΠΡΟΣ: Παίκτης του στοιχήματος «μίλησε με τον Θεό» και πληρώθηκε «χοντρά»- Δείτε το κουπόνι του

Τέτοιες «μαντεψιές» δεν συμβαίνουν συχνά, αφού ο εν λόγω παίκτης κατάφερε να πετύχει δύο αποτελέσματα τα οποία δύσκολα κανείς περίμενε.

Πρόκειται για αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος που με 20 ευρώ «επένδυσή» έφεραν κέρδος στον τυχερό περίπου 4000 ευρώ.

Συγκεκριμένα πόνταρε στο «διπλό» του Εθνικού Άχνας με αντίπαλο την Ομόνοια και απόδοση 14 ενώ πρόβλεψε πως η Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα έφευγε με το «ροζ φύλλο» από το Τσίρειο κόντρα στον Απόλλωνα με απόδοση επίσης 14.

Το «χρυσό κουπόνι» δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο συνεργάτης του ΤhemaSports Μιχάλης Κάκκουφας, ωστόσο παραμένει άγνωστό αν ανήκει στον ίδιο.

 ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE