Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις 19ης αγωνιστικής – Η βαθμολογία

Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις 19ης αγωνιστικής – Η βαθμολογία

Με τους αγώνες της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Πρωτάθλημα Cyta. Για άλλη μια αγωνιστική, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αμφίρροπες αναμετρήσεις οι οποίες αναμένονται με πολύ  μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους.

Η πρωτοπόρος Ανόρθωση αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό στον πρώτο χρονικά αγώνα της αγωνιστικής (Σάββατο, 17:00) ενώ Σάββατο θα γίνει και το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ.

Εντός έδρας αγωνίζεται η δεύτερη Ομόνοια, με τον Εθνικό Άχνας ενώ ο Απόλλων υποδέχεται την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου
17:00 Ολυμπιακός – Ανόρθωση (Cytavision Sports 1HD)
19:00 ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ (Cablenet0

Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου
16:00 Ομόνοια – Εθνικός Άχνας (Primetel)
17:00 Απόλλων – Ε.Ν. Παραλιμνίου  (Cytavision Sports 1HD)
18:00 Πάφος FC – ΑΕΛ (Cablenet)

Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου
19:00 Νέα Σαλαμίνα – Δόξα (Cytavision Sports 1HD)

Βαθμολογία

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE