Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Ο αγώνας ήταν για το «Κύπελλο Αμμοχώστου» κι έγινε στις εγκαταστάσεις σταθερού στόχου του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά, το περασμένο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Φεβρουαρίου. Στον τελικό του αγωνίσματος, πέρασαν τρεις νεάνιδες, τρεις άνδρες, μια γυναίκα κι ένας έφηβος. Πέρα από τους δυο πρώτους νικητές, στον τελικό αγωνίστηκαν οι νεάνιδες Βασιλεία Αλαμπρίτη (547/600), και Χριστιάνα Γεωργίου (546/600), ο έφηβος Σάββας Ευαγγέλου (546/600), η πρωταθλήτρια στο πιστόλι γυναικών Κωνσταντίνα Πρατσή (542/600) και οι διεθνείς σκοπευτές Χρίστος Γερασίμου (550/600) και Ανδρέας Κωνσταντίνου (531/600). Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο εξασφάλισε η Κωνσταντίνα Πρατσή με 206.8 στον τελικό, αποτέλεσμα που της χάρισε και την πρώτη θέση στην κατηγορία των γυναικών. Με το 225.3 που πέτυχε ο Χρίστος Μακρυγιάννης εξασφάλισε την πρώτη θέση στους άνδρες, ενώ στους έφηβους, πρώτευσε ο Σάββας Ευαγγέλου.
Στις άλλες κατηγορίες, ο Μιχάλης Μακρυγιάννης ήταν ο νικητής στο αεροβόλο πιστόλι παίδων με 492/600, η Κωνσταντίνα Μαρκίδου στις κορασίδες με 508/600 και ο Ιωάννης Θεοδότου στο αεροβόλο πιστόλι παίδων με σταντ με 381/400. Τέλος ο μικρός Γιώργος Καμπούρης πέτυχε 342/400 στο πιστόλι παμπαίδων και ο Ευριπίδης Γεωργίου 553/600, στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών με κινητικές αναπηρίες.
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στον τέταρτο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ, για το «Κύπελλο Αμμοχώστου» στο ήταν τα ακόλουθα στο αεροβόλο πιστόλι:
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΕΛΙΚΟΥ
ΑΕΡ. ΠΙΣΤΟΛΙ ΑΝΔΡΩΝ
ΑΕΡ. ΠΙΣΤΟΛΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΑΕΡ. ΠΙΣΤΟΛΙ ΕΦΗΒΩΝ
ΑΕΡ. ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
ΑΕΡ. ΠΙΣΤΟΛΙ ΠΑΙΔΩΝ
ΑΕΡ. ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΑΕΡ. ΠΙΣΤΟΛΙ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΣΤΑΝΤ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις