ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο «Γλύκας» ισχυρίστηκε ότι Ζαβράντωνας και Φάνος του είπαν ότι τον ήθελε νεκρό ο Μαυρομιχάλης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο «Γλύκας» ισχυρίστηκε ότι Ζαβράντωνας και Φάνος του είπαν ότι τον ήθελε νεκρό ο Μαυρομιχάλης

Οι Γιώργος Χριστοδούλου Ζαβράντωνας και Φάνος Χατζηγεωργίου, φέρονται να είναι τα πρόσωπα που απεκάλυψαν στον Πανικό Παναγιώτου, άλλως «Γλύκα», ποιος ήθελε να τον βγάλει από την μέση στις 20/11/2017.  

Αυτό προκύπτει από τα όσα αναφέρθηκαν στο δικαστήριο, στο πλαίσιο εξέτασης του αιτήματος της κατηγορούσας αρχής για να κρατηθούν ως υπόδικοι οι Αλέξης Μαυρομιχάλης και Ντάντι Ρούντολφ σε σχέση με την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Πανικού Παναγιώτου τον Νοέμβριο του 2017.

Ο Πανίκος Παναγιώτου φέρεται να κατέθεσε σε μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας ότι το 2017 και μετά από την σε βάρος του εγκληματική ενέργεια, ο Γιώργος Χριστοδούλου τον πληροφόρησε ότι ο Αλέξης Μαυρομιχάλης είναι το πρόσωπο που έδωσε εντολή να τον σκοτώσουν. Όπως ισχυρίστηκε ο «Γλύκας», ο Χριστοδούλου τον είχε δεσμεύσει να μην το αναφέρει πουθενά.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, ο «Γλύκας» ισχυρίστηκε ότι ο Φάνος Χατζηγεωργίου τον συνάντησε και του είπε πως τον Δεκέμβριο του 2017 τον προσέγγισε ο Μαυρομιχάλης και ο Σήφης για να του πουν να αποτελειώσει τη δουλειά, δηλαδή να βγάλει από τη μέση τον Παναγιώτου.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τα όσα κατέθεσε ο Παναγιώτου, επειδή είχε φιλικές επαφές με τον Μαυρομιχάλη μετά την σε βάρος του απόπειρα, ο Χατζηγεωργίου εξέφρασε έκπληξη. «Ρε μα ήντα που εν τούντα θέατρα; Επήες τζιαί έγινες φίλος με τον Μαυρομιχάλη που σε έπαιξε;» φέρεται να είπε ο Φάνος Χατζηγεωργίου.   

Η υπόθεση σε βάρος των δυο προσώπων καταχωρίσθηκε και ορίστηκε για ακρόαση στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας στις 05/03/2020 (09:00). 

Την Πέμπτη (06/02), στις 11:00 το πρωί η δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας θα ανακοινώσει την απόφαση της κατά πόσο Μαυρομιχάλης και Ρούντολφ θα είναι κρατούμενοι ως υπόδικοι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Φ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top