«Εγώ έβαλα να σε καθαρίσουν» - Τι ισχυρίστηκε ο "Γλύκας" για τον Μαυρομιχάλη

«Εγώ έβαλα να σε καθαρίσουν» - Τι ισχυρίστηκε ο "Γλύκας" για τον Μαυρομιχάλη

Ο ίδιος ο Αλέξης Μαυρομιχάλης φέρεται να παραδέχθηκε στον Πανίκο Παναγιωτου ότι είχε βάλει να τον σκοτώσουν.

Τουλάχιστον αυτός είναι ο ισχυρισμός που προέβαλε ο δεύτερος στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ο Παναγιώτου, γνωστός ως «Γλύκας», είχε αναφέρει στους ανακριτές του ΤΑΕ ότι σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετά την σε βάρος του απόπειρα δολοφονίας (20/11/2017) ότι είχε συμφιλιωθεί με τον Μαυρομιχάλη και ο τελευταίος σε συζήτηση τους παραδέχθηκε ότι έβαλε άλλο πρόσωπο να τον σκοτώσει.

Τα πιο πάνω αναφέρθηκαν από την κατηγορούσα Αρχή την Τετάρτη (05/02) κατά τη δικαστική διαδικασία για καταχώρηση της υπόθεσης σε βάρος των Αλέξη Μαυρομιχάλη και νταντι Ρούντολφ. Η Δικηγόρος της Δημοκρατίας κ. Έλενα Κληρίδου, προέβη στις εν λόγω αναφορές για να αιτιολογήσει το αίτημά της όπως οι Μαυρομιχάλης και ο Ρούντολφ κρατηθούν ως υπόδικοι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η υπόθεση σε βάρος των δυο προσώπων καταχωρίσθηκε και ορίστηκε για ακρόαση στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας στις 05/03/2020 (09:00).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE