ΛΕΜΕΣΟΣ: Με ανοιχτό το στόμα οι πελάτες- Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε κατάστημα μετά από τροχαίο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Με ανοιχτό το στόμα οι πελάτες- Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε κατάστημα μετά από τροχαίο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Πέμπτη 30/1 στη Λεμεσό, στη πολυσύχναστη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, παρά το κατάστημα της εταιρίας Cablenet.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όχημα το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένος άντρας, έσπασε τη βιτρίνα του καταστήματος και σταμάτησε κυριολεκτικά λίγα εκατοστά από τους έντρομους πελάτες, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η Cablenet ενημερώνοντας ότι το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό. Ευτυχώς πέραν από τις υλικές ζημιές δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω οδικού ατυχήματος, το κατάστημα μας στη Λεμεσό, επί της οδού Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 1, 4001 Μέσα Γειτονιά, θα παραμείνει κλειστό σήμερα.

Οι Συνδρομητές μας μπορούν να εξυπηρετούνται από το κατάστημά μας στη Λεμεσό, στην οδό Πλουτάρχου 39 (γωνία Πάφου και Ομονοίας).

Υπενθυμίζουμε ότι για νέες συνδρομές ο πιο γρήγορος και αποδοτικός τρόπος είναι μέσω της ιστοσελίδας μας www.cablenet.com.cy με όφελος €30 ανά συνδρομή για online αιτήσεις.

Εναλλακτικά, για άλλες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες/προσφορές μας, καθώς και για νέες αιτήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στο 130.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για το θέμα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον επίσημο λογαριασμό της Cablenet.

Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE