Έλληνας ευρωβουλευτής έσκισε την τουρκική σημαία- Καταδικάζει η Ελλάδα

Έλληνας ευρωβουλευτής έσκισε την τουρκική σημαία- Καταδικάζει η Ελλάδα

Με ανακοίνωσή του, το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει την ενέργεια του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού, ο οποίος εντός του Ευρωκοινοβουλίου προέβη στο σκίσιμο μιας χάρτινης τουρκικής σημαίας.

 

«Η Ελλάδα καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο κάθε ενέργεια προσβολής εθνικού συμβόλου και εν προκειμένω του εθνικού συμβόλου της Τουρκίας», αναφέρει το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, χαρακτηρίζοντας ως απαράδεκτη τη συγκεκριμένη κίνηση.

«Οι απαράδεκτες ενέργειες των εκπροσώπων του νεοναζισμού εκφεύγουν από την ελληνική και ευρωπαϊκή παράδοση και αποτελούν προσπάθειες αυτοδιαφήμισης του υποδίκου μορφώματος της Χρυσής Αυγής, το οποίο η ελληνική κοινωνία έθεσε με τη ψήφο της εκτός κοινοβουλίου», υπογραμμίζει η ανακοίνωση, ενώ καταλήγει ότι «οι νεοναζιστές εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής στη Λευκωσία, περιηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.