Εκτός απρόοπτου ο παίχτης θα ειδοποιηθεί να πάρει την πτήση για Κύπρο, αφού οι άνθρωποι της Λεμεσιανής ομάδας, βρίσκονται μια ανάσα από την επίτευξη συμφωνίας με την Μπόκα Τζούνιορς (έχει τα δικαιώματα του 22χρονου επιθετικού).
Πληροφορίες φέρουν τον Αυγουστή να προτιμούσε την έλευση παίχτη για τον Κατάλογο Β’, για να μην χρειαστεί να «θυσιάσει» άλλο παίχτη του Καταλόγου Α’.
Αν και εφόσον ολοκληρωθεί το deal με τον Ροσκόπφ, θα είναι η τέταρτη και τελευταία μετεγγραφή του Απόλλωνα τον Ιανουάριο.
Θυμίζουμε ότι έχουν διαβεί το… κατώφλι του προπονητικού κέντρου στο Κολόσσι, πριν μερικές μέρες οι Ματέι, Μπέντσιοπ και Ντένιτς.
Αποδεσμεύτηκε ο Καρ, πουλήθηκε ο Ζελάγια, διαγράφηκε από το ρόστερ ο Ρομπέρζ, για να εγγραφούν οι τρεις προαναφερθέντες.
Κόπηκε λόγω νυχτοπερπατημάτων με τον Καρ, ο Γάλλος χαφ Μ’ Μπιντά (ήταν στον κατάλογο Β’).
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com