ΑΙΧΜΕΣ προς την ΚΟΠ: «Να παραιτηθούν και να επιτρέψουν σε άλλους να…»

ΑΙΧΜΕΣ προς την ΚΟΠ: «Να παραιτηθούν και να επιτρέψουν σε άλλους να…»

Ο Σταύρος Παπασταύρου, κατά την ομιλία του, άφησε αιχμές για την ΚΟΠ.

Η δήλωση του: 

«Εάν δεν μπορεί η καλύτερη ομάδα να κερδίζει το κάθε παιχνίδι ή να κερδίσει το πρωτάθλημα ή να λάβει τη θέση που της αξίζει στη βαθμολογία επειδή το Κυπριακό Ποδόσφαιρο δεν είναι καθαρό και τίμιο, τότε θα είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η ηγεσία του ποδοσφαίρου είτε δεν θέλει, είτε δεν μπορεί να δουλέψει για το καλό του. Σε τέτοια περίπτωση ο Πρόεδρος της ΚΟΠ καθώς και τα ηγετικά στελέχη σε κάθε πόστο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου θα πρέπει να παραιτηθούν και να επιτρέψουν σε άλλους να αναλάβουν την ηγεσία του Ποδοσφαίρου, οι οποίοι και θα μπορούν και θα είναι πρόθυμοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται.

Επαναλαμβάνω πως ο στόχος μας δεν είναι να ντροπιάσουμε το Κυπριακό Ποδόσφαιρο, αλλά να συμβάλουμε για να έρθουν καλύτερες μέρες. Δεν πρέπει να φοβόμαστε να λέμε τις αλήθειες, ούτε να διστάζουμε να προχωρήσουμε σε ενέργειες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές- Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση»κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές- Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση»κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE