Κόμπι Μπράιαντ: Ντοκουμέντο την ώρα της συντριβής - H συνομιλία πιλότου με τον Πύργο Ελέγχου 'Πετάτε πολύ χαμηλά'

Κόμπι Μπράιαντ: Ντοκουμέντο την ώρα της συντριβής - H συνομιλία πιλότου με τον Πύργο Ελέγχου 'Πετάτε πολύ χαμηλά'

'Πετάτε πολύ χαμηλά΄ φαίνεται να ακούγεται να αναφέρει ο Πυργος Ελέγχου στον πιλότο του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ.

 

Η μοιραία πτήση που στοίχισε τη ζωή σε 9 ανθρώπους, ανάμεσα τους ο θρύλος του NBA, Κόμπι Μπράιαντ,η 13χρόνη κόρη του , ο προπονητής ομάδας μπέιζμπολ, Τζον Αλτομπέλι, με τη γυναίκα του και την ανήλικη κόρη τους, οπως επίσης και ο αδερφός του προπονητή , ο βοηθός προπονητή του Orange, Ron La Ruffa και η Christina Mauser.

Αγωνιώδεις προσπάθειες να ξαναβρεί τον δρόμο του, καθώς η ομίχλη ήταν πολυ πυκνή, με χαμηλή ορατότητα.

Ενα ντοκουμέντο που ανατριχιάζει βρήκε το φως της δημοσιότητας. Σε αυτό ακούγεται ο πιλότος που μιλά με τον πύργο ελέγχου για να πάρει οδηγίες, καθώς έχει αποπροσανατολιστεί από την ομίχλη που επικρατεί στην περιοχή της Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Το ελικόπτερο κάνει συνεχώς κύκλους και ο πύργος ελέγχου τον ρωτά αν θέλει να τον συνοδεύσει βοηθητικό ελικόπτερο.

Το ελικόπτερο ενώ στην αρχή επικοινωνούσε ξαφνικά δεν ανταποκρίνεται...η απόλυτη σιγή.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.