Στις ΗΠΑ ο Αρχιεπίσκοπος - Θα χειρουργηθεί για τον καρκίνο στο συκώτι

Στις ΗΠΑ ο Αρχιεπίσκοπος - Θα χειρουργηθεί για τον καρκίνο στο συκώτι

Στις ΗΠΑ θα βρεθεί ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος ο ΙΙ, για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

Για χειρουργική επέμβαση στο ήπαρ μεταβαίνει τη Δευτέρα (27/1) στις ΗΠΑ, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος ο ΙΙ, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου χημειοθεραπειών για αντιμετώπιση του καρκίνου.
 
«Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των χημειοθεραπειών ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος μεταβαίνει τη Δευτέρα 27.1.2020 μετά το μεσημέρι στις ΗΠΑ, σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο για χειρουργική επέμβαση για τον καρκίνο του ήπατος» αναφέρει ανακοίνωση από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.
 
Προσθέτει ότι τον Μακαριότατο συνοδεύουν στις ΗΠΑ ο προσωπικός του ιατρός, Νευροχειρουργός, Θεολόγος Θεολόγου και ο Διευθυντής του αρχιεπισκοπικού Γραφείου, Μιχαήλ Σπύρου.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE