Προειδοποίηση

Προειδοποίηση

Όσοι γνωρίζουν τον Πρόδρομο Πετρίδη λένε ότι ο τρόπος που διαχειρίστηκε την κρίση που ξέσπασε μετά την ήττα με την ΑΕΚ ήταν απλά μια προειδοποίηση.

Αν δεν συνέλθει το ΑΠΟΕΛ και να βρει αγωνιστική ταυτότητα, η επόμενη φορά θα φέρει αποφάσεις που θα αγγίξουν τους πάντες. Κρατήστε το αυτό και θα επανέλθουμε. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE