ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 28χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση – Τραυματίστηκε στην μάχη για το μεροκάματο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 28χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση – Τραυματίστηκε στην μάχη για το μεροκάματο

 Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 28χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα, που συνέβη την Δευτέρα 20/01 στην επαρχία Λευκωσίας.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 3.15μ.μ., όταν ο 28χρονος ασχολείτο με την τοποθέτηση βάσεων ραφιών σε νεόδμητη οικοδομή. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος, από ύψος τριών μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου τοποθετήθηκε στον αναπνευστήρα και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του, θεωρείται κρίσιμη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά την υπόθεση. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE