ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε για μανιτάρια και χάθηκε – Επιχείρηση διάσωσης σε δύσβατο σημείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε για μανιτάρια και χάθηκε – Επιχείρηση διάσωσης σε δύσβατο σημείο - 	ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένας 37χρονος από την Λεμεσό, πήγε για μανιτάρια το απόγευμα της Κυριακής 19/01, και έχασε τον προσανατολισμό του με αποτέλεσμα την διεξαγωγή επιχείρησης για τον εντοπισμό του.

Συγκεκριμένα, η ώρα 17.50 την Κυριακή 19/01 η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση από την Αστυνομία για ανεύρεση ατόμου το οποίο έχασε το προσανατολισμό του παρά το χωριό Ακρούντα στην  Επαρχία Λεμεσού.

Η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έγινε μετά από κλήση της Αστυνομίας η οποία επίσης επιχειρούσε για την ανεύρεση του. Ομάδα ειδικών διασώσεων της ΕΜΑΚ ανταποκρίθηκε και το άτομο εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή στις 20.40.

 Η επιχείρηση ανεύρεσης  έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες σκοτάδι με συνεχή βροχή και σε βραχώδες έδαφος με πυκνή βλάστηση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού η Κοινή Διακήρυξη Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Ενίσχυση σε ασφάλεια, αντιτρομοκρατία και θαλάσσια συνεργασία

Ιδού η Κοινή Διακήρυξη Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Ενίσχυση σε ασφάλεια, αντιτρομοκρατία και θαλάσσια συνεργασία

Περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας σε επίπεδο ενόπλων δυνάμεων συμφώνησαν οι ηγέτες της Κύπρου, της Ελλάδας και του Ισραήλ κατά την δέκατη Τριμερή Σύνοδο Κορυφής

BEST OF TOTHEMAONLINE