ΛΕΜΕΣΟΣ: Απείλησε 30χρονη με μαχαίρι – Επικίνδυνος άνδρας «χτυπά» τα βράδια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απείλησε 30χρονη με μαχαίρι – Επικίνδυνος άνδρας «χτυπά» τα βράδια

Δύο υποθέσεις ληστείας σε περίπτερο διερευνά η Αστυνομία στην Λεμεσό

Ληστεία με την απειλή μαχαιριού διαπράχθηκε την Κυριακή 19/01 το βράδυ σε περίπτερο στην Λεμεσό, ενώ η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο ο δράστης να σχετίζεται με άλλη μία ληστεία που διαπράχθηκε στο ίδιο περίπτερο στις 14 Ιανουαρίου, 2020.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.00 την Κυριακή 19/01 το βράδυ, άνδρας εισήλθε σε περίπτερο στην πόλη Λεμεσού, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του και με την απειλή μαχαιριού, απαίτησε από την 30χρονη υπάλληλο τα χρήματα του ταμείου.

Αφού η υπάλληλος άνοιξε το ταμείο, ο δράστης έκλεψε τα χρήματα που βρίσκονταν σε αυτό και τράπηκε πεζός σε φυγή. Αυτός περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης και φορούσε σκούρο παντελόνι, σκούρο σακάκι και μαύρα, μάλλινα γάντια.

Ο ίδιος άνδρας φέρεται να διέπραξε άλλη μία ληστεία στο ίδιο περίπτερο. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.15 το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου, άνδρας εισήλθε στο περίπτερο έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του και με την απειλή μαχαιριού έκλεψε τα χρήματα από το ταμείο.

 Το περιστατικό δεν είχε τότε καταγγελθεί στην Αστυνομία και καταγγέλθηκε την Κυριακή 19/01 το βράδυ, μετά τη διάπραξη της νέας ληστείας στο περίπτερο.

Τις δύο υποθέσεις διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE