Με το «καλημέρα» 90λεπτο ο Κατελάρης!

Με το «καλημέρα» 90λεπτο ο Κατελάρης!

Ο Φάνος Κατελάρης, ανακοινώθηκε χθες (17/01) στην ΖΤΕ, ομάδα της Ουγγαρίας, ως δανεικός από την Ομόνοια μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Κύπριος μέσος, με το «καλημέρα», μόλις μία μέρα αργότερα (18/1) αγωνίστηκε 90λεπτο, στο νικηφόρο  με 2-1 φιλικό, κόντρα στην Μπέλουπο, ομάδα της Κροατίας.

Προετοιμάζει τον Κατελάρη ο προπονητής της Ουγγρικής ομάδας, δίνοντας του λεπτά έτσι ώστε να βρει τη φόρμα του και να μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει, καθώς η ΖΤΕ επαναρχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα στις 25/1 απέναντι στην Ντιοσγκιόρι.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE