Ήταν το Νο1 στη λίστα ο Μπέζιακ όμως… ναυάγησε!

Ήταν το Νο1 στη λίστα ο Μπέζιακ όμως… ναυάγησε!

Σύμφωνα με ελλαδικό δημοσίευμα ο φορ του ΑΠΟΕΛ, Ρόμαν Μπέζιακ ήταν ο Νο1 στόχος του Παναιτωλικού όμως η μεταγραφή του χάλασε λόγω οικονομικού.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sportime.gr:

Ο Παναιτωλικός έχει δώσει τα ρέστα του με την προσθήκη τουλάχιστον πεντάδα εντεκαδάτων παικτών για να σώσει την παρτίδα.

Ο τελευταίος ήταν ο Αμπιόλα Ντάουντα, ο οποίος έχει 13 γκολ σε 52 αγώνες με Ατρόμητο και Λάρισα αντίστοιχα!

Μόνο που σύμφωνα με τη στήλη των παρασκηνίων στο Sportime του Σαββάτου, ο 30χρονος Νιγηριανός δεν ήταν το Νο1 στο μυαλό του Μάκη Μπελεβώνη.

Εκείνος που ‘χε κερδίσει την κούρσα ήταν ο Ρόμαν Μπέζιακ του ΑΠΟΕΛ, αλλά υπήρχε ένα 40άρι ακάλυπτο στο συμβόλαιο. Οπότε…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διάσκεψη Γενεύης: Τελευταία ημέρα της άτυπης πενταμερούς - Ανοίγει τα χαρτιά του, ο Αντόνιο Γκουτέρες - Ουσιαστική παρέμβαση ΕΕ

Διάσκεψη Γενεύης: Τελευταία ημέρα της άτυπης πενταμερούς - Ανοίγει τα χαρτιά του, ο Αντόνιο Γκουτέρες - Ουσιαστική παρέμβαση ΕΕ

Στη Γενεύη σήμερα, κρίνεται το μέλλον της διαδικασίας για το κυπριακό. Τα όσα προηγήθηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας στην Ελβετία, δεν δίνουν σαφή εικόνα για το τι θα ακολουθήσει, σε ότι αφορά στο αποτέλεσμα της διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE