Στην κορυφή η ΑΕΚ! Η βαθμολογία των πλέι οφ

Στην κορυφή η ΑΕΚ! Η βαθμολογία των πλέι οφ

Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που πήρε τους περισσότερους βαθμούς σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια των πλέι οφ και ο Ερμής τους λιγότερους.

Αναλυτικά η μέχρι τώρα βαθμολογία:

(1) ΑΕΚ 9

(2) Ομόνοια 7

(3) Ανόρθωση 6

(4) ΑΠΟΕΛ 5

(5) Απόλλωνας 4

(6) Ερμής 3

Σε ότι αφορά το σκοράρισμα, ΑΕΚ και Ανόρθωση έχουν σημειώσει από επτά γκολ. Στα έξι γκολ η Ομόνοια ενώ Απόλλωνας και ΑΠΟΕΛ είδαν τέσσερις φορές δίχτυα. Δύο γκολ έχει ο Ερμής. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένη ενώ διασταύρωνε τον δρόμο – Νεκρή η 87χρονη Ιφιγένεια

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένη ενώ διασταύρωνε τον δρόμο – Νεκρή η 87χρονη Ιφιγένεια

Γύρω στις 8π.μ. σήμερα, ενώ 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Πλάτωνος στη Λακατάμια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά, από τη Λακατάμια, η οποία διασταύρωνε τον δρόμο.

BEST OF TOTHEMAONLINE