Ισχυρός σεισμός 6.3 ρίχτερ στην Ρωσία

Ισχυρός σεισμός 6.3 ρίχτερ στην Ρωσία

Σεισμός μεγέθους 6,3 Ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή Τσουκότκα την Πέμπτη το πρωί, στο βορειοανατολικό άκρο της Ρωσίας, στην Άπω Ανατολή.

Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό κέντρο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 6.3 της Κλίμακας Ρίχτερ, ενώ είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα.

Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 424 χλμ. νοτιοδυτικά του Ανάντιρ, σε βάθος περίπου 10 χλμ. Το Ανάντιρ είναι η πρωτεύουσα της Τσουκότκα, του ΒΑ άκρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, και η πλέον ανατολική πόλη ολόκληρης της χώρας. Είναι χτισμένο στο σημείο που ο ποταμός Ανάντιρ εκβάλλει στη θάλασσα Μπέρινγκ, περίπου 6.200 χιλιόμετρα ΒΑ της Μόσχας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE