Νέο εργοστάσιο Frou Frou

Νέο εργοστάσιο Frou Frou

Ο Όμιλος Εταιριών Frou Frou λειτουργεί με πυξίδα τη συνεχή αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό όλων των συστημάτων του, τεχνικών, ποιοτικών, ελέγχου και βιωσιμότητας τα οποία διασφαλίζουν διαχρονικά τα κορυφαία χαρακτηριστικά όλων των προϊόντων που παράγει και προσφέρει στην Κυπριακή κοινωνία.


Μέσα στα πλαίσια αυτής της πρακτικής, το εργοστάσιο στην Κοκκινοτριμιθιά επεκτείνεται με τεράστια επένδυση, σε νέα μονάδα παραγωγής εξοπλισμένη με μηχανήματα νέας, κορυφαίας τεχνολογίας για τις καινούριες γραμμές παραγωγής, κυρίως για τα brands Handy Snacks, Bakandys και Bio Green Life.


Με διευρυμένη αυτοματοποίηση, οι νέες μονάδες θα εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα, αλλά και δραστική βελτίωση στην ποιότητα των προϊόντων όπως Handy Snacks Τσιπς και Σνακς, Bakandys Φρυγανιές και Παξιμάδια.


Το νέο εργοστάσιο θα στεγάσει εξ’ ολοκλήρου την παραγωγή του brand Bakandys, που μεταφέρεται από τις παλιές εγκαταστάσεις (Δρόμος Β9, Κοκκινοτριμιθιά προς Ακάκι), οι οποίες τελούν πλέον υπό πώληση. Επιπλέον, θα διευκολύνει την παραγωγή προϊόντων των brandsMonAmi και Ελαφροκουταλιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα συναντήσει τελικά τους κτηνοτρόφους ο ΠτΔ; Oι ελληνικές φρεγάτες και τα F-16 στο νησί, η ανάρτηση κατά ΑΚΕΛ και το Κυπριακό

Λετυμπιώτης: Θα συναντήσει τελικά τους κτηνοτρόφους ο ΠτΔ; Oι ελληνικές φρεγάτες και τα F-16 στο νησί, η ανάρτηση κατά ΑΚΕΛ και το Κυπριακό

Η κρίση του αφθώδους πυρετού στην κυπριακή κτηνοτροφία και η έντονη ανησυχία των παραγωγών βρίσκονται στο επίκεντρο, με την κυβέρνηση να καλεί σε αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, την ώρα που παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους κτηνοτρόφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE