ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η Αστυνομία αναζητεί 49χρονο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η Αστυνομία αναζητεί 49χρονο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία διεξάγει ανακρίσεις, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς που διαπράχθηκε στις 3/12/2019, στην επαρχία Λευκωσίας.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης, για σκοπούς διευκόλυνσης των ανακρίσεων, έχει εξασφαλιστεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του Krysztof Dygdalowicz, 49 ετών, από την Πολωνία, ο οποίος καταζητείται.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE