Η Έλενα Χριστοπούλου επιβεβαίωσε πως θα είναι στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks

Η Έλενα Χριστοπούλου επιβεβαίωσε πως θα είναι στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks

DATA[

Το «My Style Rocks» επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια του ανανεωμένου reality μόδας θα είναι η Κατερίνα Στικούδη, ενώ στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Λάκης Γαβαλάς και η Έλενα Χριστοπούλου.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα κανείς δεν είχε επιβεβαιώσει την παρουσία της Έλενα Χριστοπούλου, καθώς δεν ήταν γνωστό τι μπορεί να κάνει μετά το τέλος του GNTM.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά η ίδια με τηλεφωνική παρέμβαση ανακοίνωσε και επίσημα πως θα κρίνει τις στιλιστικές επιλογές των παικτριών που θα πάρουν μέρος.

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε που βρίσκεται, εκείνη του είπε στα χιόνια και όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» αναρωτήθηκε πώς και δεν έχει ακόμη επιστρέψει εκείνη συμπλήρωσε: «Δεν απαντώ σε προσωπικές ερωτήσεις, εγώ ξέρω ότι My Style Rocks, Νίκο».

Το όνομα της είχε ακουστεί από τις αρχές Δεκεμβρίου και λίγο πριν τον τελικό της δεύτερης σεζόν του ριάλιτι μοντέλων, για την κριτική επιτροπή του My Style Rocks.

Πηγή:govastileto.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE