Δυο-τρία «ΠΡΑΓΜΑΤΑ» πρέπει να ΡΩΤΗΣΑΝ τον Αντόνε…

Δυο-τρία «ΠΡΑΓΜΑΤΑ» πρέπει να ΡΩΤΗΣΑΝ τον Αντόνε…

Σαν τον «ππαρά τον κάλπικο» πρέπει να γνωρίζει ο Μπογκτάν Αντόνε, τον παίχτη που έρχεται να κλείσει στον Απόλλωνα. 

Ο Ρουμάνος πρώην παίχτης της Λεμεσιανής ομάδας, είναι προπονητής της Άστρα Γιουργκίου τους τελευταίους τρεις μήνες, είχε υπό τις διαταγές του τον συμπατριώτη του κεντρικό χαφ Φλορεντίν Ματέι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνοιγμα… εμβολιασμού με Ματέι

Ένα τηλεφώνημα πρέπει να το έκανε στον πρώην συμπαίχτη του ο Σωφρόνης Αυγουστή, για να τον ρωτήσει δυο – τρεις κουβέντες, για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά κι όχι μόνο του Ματέι.

Πληροφορούμε τους νεότερους, ότι ο Μπογκτάν Αντόνε, ήταν μέλος της ομάδας του Απόλλωνα που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2006, με προπονητή τον Γερμανό Μπερντ Στάγκε.

Έπαιζε στη θέση του ανασταλτικού χαφ.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.