Θα τον «ΤΣΕΚΑΡΕΙ» ο Νικολαίδης τον Τράττο!

Θα τον «ΤΣΕΚΑΡΕΙ» ο Νικολαίδης τον Τράττο!

Ένα από τα τελευταία του παιχνίδια, θα κάνει αύριο ο Λεόντιος Τράττος, αφού τον όρισαν στο εξ αναβολής του ΑΠΟΕΛ με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο. 

Οι πληροφορίες μας λένε, ότι ο έμπειρος διαιτητής, αρχές Φεβρουαρίου, θα κρεμάσει την σφυρίχτρα.

Παρατηρητή διαιτησίας όρισαν τον Χρήστο Νικολαίδη οι υπεύθυνοι.

Aναμένεται να είναι ιδιαίτερα σχολαστικός με τον Τράττο, αφού οι δυο τους δεν είχαν την καλύτερη σχέση, όταν ο πρώτος ήταν ακόμα στη ενεργό διαιτητική δράση.

ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας
Στάδιο: ΓΣΠ
Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
4ος Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολαΐδης Χρίστος

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE